Security Complete. Dé basis voor betrouwbare beveiliging

  Dé basis voor vertrouwd beveiligen!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Elektronische beveiliging


Security Complete is dé expert op het gebied van stabiele en betrouwbare inbraakdetectiesystemen en andere elektronische beveiligingssystemen.

Denk hierbij aan inbraakdetectie, diefstaldetectie en overvalbeveiliging. 
Inbraakdetectie 

Wij ontwerpen deze elektronische systemen aan de hand van een risicoklasse berekening wat resulteert in een helder beveiligingsplan inclusief projectie en concurrerende prijsaanbieding. 


Vervolgens zullen onze vakkundige beveiligingsmonteurs de installatie in uw woning of bedrijfspand installeren, waarbij u als klant altijd centraal staat. De overlast zal tot een minimum beperkt worden en uiteraard werken zij netjes en zorgvuldig. 


Vervolgens kunt u bij Security Complete een onderhoudsovereenkomst afsluiten zodat u gewaarborgd bent van een goed functionerend systeem.


Heeft u reeds een inbraakdetectie systeem en wilt u dat wij deze voor u aanpassen, uitbreiden of beheren? Geen probleem. Onze monteurs hebben ervaring met de meest voorkomende systemen als Alphatronics, Aritech, Satel, Galaxy, en dergelijke.


Systeemintegratie

Uw systemen met elkaar laten communiceren? Bijvoorbeeld verlichting schakelen bij inbraakdetectie? Uw camera systeem gelijk laten opnemen en een waarschuwing via uw telefoon? Inclusief camera beelden? Of uw rolluiken sluiten? Alles is mogelijk, neem contact met ons op voor advies.


Security Complete

Wat heeft u aan inbraakdetectie zonder opvolging? En bij inbraakdetectie is de inbreker reeds binnen, had dit niet voorkomen kunnen worden? Een elektronisch inbraakdetectiesysteem is slechts één van de schakels in een goed beveiligde woning of bedrijfspand. Bekijk ook onze overige diensten en laat ons u adviseren voor een totaal oplossing.