Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Security Complete. Dé basis voor betrouwbare beveiliging


Over ons

Security Complete is ontstaan uit en valt nog steeds onder Rozendaal Elektrotechniek v.o.f.

Rozendaal Elektrotechniek werd in 2003 opgericht door Amigo Rozendaal. Nu, na ruim 16 jaar bestaat Rozendaal Elektrotechniek VOF uit Rozendaal Elektrotechniek - Elektrotechnisch Installatiebedrijf, Security Complete - All round en erkend beveiligingsbedrijf en 4Sec Security Products - B2B leverancier voor beveiligingsproducten.

Met Security Complete zijn wij actief in alle facetten van elektronische en bouwkundige beveiliging. Uw 'one-stop-shop' voor een compleet beveiligingsplan waarbij wij rekening houden met uw wensen, de normen en de wensen van uw verzekeraar. Uiteraard met de mogelijkheid om rekening te houden met andere gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan integratie van de elektrotechnische licht- en krachtinstallaties, uw inbraakdetectiesysteem, uw toegangscontrole, uw audio installatie en dergelijke.

Onze kracht is dan ook dat wij met onze 3 werkmaatschappijen al uw wensen op technisch vlak kunnen realiseren. Heeft u bijvoorbeeld een eigen huisinstallateur voor bepaalde onderdelen, geen probleem wij werken met Security Complete regelmatig samen met collega installateurs.

Amigo Rozendaal

Eigenaar / directie, Projecteringsdeskundige Video Surveillance Systems en Technicus inbraakdetectiesystemen.

Amigo is in 2003 Rozendaal Elektrotechniek gestart. In eerste instantie vanuit huis met een busje op pad. In 2004 werd de eerste leerling monteur aangenomen.Vervolgens werden er begin 2005 2 zelfstandige monteurs aangenomen en werd er gezocht naar een nieuwe bedrijfslocatie welke wij vonden op het industrieterrein in Lopik. Na verdere groei waren wij in 2006 van mening dat de beveiligingsafdeling van Rozendaal Elektrotechniek een eigen identiteit verdiende. Dus een professioneel beveiligingsbedrijf waarbij u terecht kunt voor uw gehele beveiligingsvraagstuk. Niet alleen elektronische inbraakdetectie. Verder zijn er veel elektrotechnische installatiebedrijven die de inbraakdetectie- en camerabewakingssystemen uitbesteden. Met Security Complete staan wij niet als 'concurrent' op de projecten van deze opdrachtgevers. Amigo is in het bezit van zijn TBV en PD-VSS diploma. TBV is Technicus inbraakdetectiesystemen en PD-VSS is Projecteringsdeskundige Video Surveillance Systems.

Simone Rozendaal

Eigenaar / directie

Simone, partner van Amigo is in 2006 begonnen als administratief medewerkster. Sinds 2018 is Simone mede-eigenaar.

Reinoud Rijkse

Projectleider en adviseur inbraakdetectie en integratie

Reinoud is projectleider / werkvoorbereider en adviseur op het gebied van inbraakdetectie. Met een jarenlange ervaring met elektrotechnische installaties is Reinoud tevens de aangewezen persoon voor het ontwerpen en adviseren van integratieprojecten.